Dansk | English
Værdier

    "Governments only find the courage and resources to do the right thing when business takes the lead." - Kofi Annan
    I løbet af få år vil størstedelen af virksomheder måle deres succes på en tredobbelt bund linje - People, Planet, Profit! Vi tror på, at bæredygtighed kan betale sig - det handler om at tænke bæredygtighed ind i alle de daglige handlinger og processer!

Hvad betyder bæredygtig vækst?

Vækst er en del af målsætningen for de fleste virksomheder og vækst kræver finansiel styrke og profitabel indtjening. Men det er ikke længere en tilstrækkelig forudsætning for en sund udvikling i en globaliseret verden, hvor information spredes med lynets hast via Internet, mobiltelefoni og TV. God indtjening er end ikke tilstrækkeligt for overlevelse på kort sigt.

Klimaforandringer, forurening, naturkatastrofer, social og økonomisk uro og lignende skaber en stigende bevidsthed om nødvendigheden af bæredygtighed og corporate social responsibility (CSR). En succesfuld markedsføring af et produkt eller en service kan af medierne og NGO’er ændres til fiasko på få dage. Det er en trussel, men det kan lige såvel ses som en gylden mulighed til at differentiere sig og skabe konkurrencemæssige fordele.

For at skabe en bæredygtig forretning, må man i dag også forholde sig til miljøforhold, CO2 udslip, råvareforbrug, affald og genbrug. Man skal have styr på kemikalier og optimere arbejdsprocesser, design og energiforbrug. Man må tage ansvar for produktionsforholdene - også selvom produktionen sker i Østen eller i Afrika, og ikke mindst må man forholde sig til, hvad omgivelserne tror, ser og mener.

Danmark er i en unik position til at opbygge forretning omkring bæredygtighed og miljø. Vi har førende virksomheder indenfor vedvarende energi, forsyning, automatik, transport, bio- og miljøteknologi. Desuden har vi igennem mange år opbygget stor viden i den offentlige forvaltning og i serviceindustrien, f.eks. IT-, konsulent- og rådgivende ingeniør-virksomheder. "Den der har evnen har også pligten" har en dansk erhvervsmand udtalt! De seneste års stigende interesse for bæredygtighed kan meget vel være det paradigmeskift, der skaber fremtidens vækst og velstand, globalt og i Danmark.

Læs mere om bæredygtighed på følgende links:
     

   

   www.bbconsult.dk   -   Tlf: +45 2333 7917   -   info@bbconsult.dk   -   CVR: 25 79 76 47   -   © bbconsult.dk